Cryomed Pro | Criofan

CRYOMED PRO LA SAUNA DE FRIG

Inviorata, revitalizata, intinerita!

Criosauna ofera raspunsuri la tot ce nu te-ai gandit ca poti face cu frigul: tratarea acneei, ridurilor, vergeturilor, topirea celulitei, pierderea in greutate, refacerea dupa efort etc. Toate acestea prin crioterapia generala.

sauna-de-frig-cryomed-pro

Modelul Cryomed Pro imbina fiabilitatea cu protectia ridicata, intr-un echipament fabricat conform standardelor medicale ridicate, adecvat utilizarii si in domeniul medical (centre de refacere si recuperare medicala).

Cryomed Pro are un design modern, captivant, utilizeaza iluminarea cu LED multicolor atat in partea superioara, cat si la baza cabinei. Sistemele audio si video confera clientilor o experienta placuta in timpul sedintelor, iar panoul de control cu functie touch screen de 10″ ofera usurinta in utilizare operatorilor. Finisajul exterior este din aluminiu compozit ce permite personalizarea in diverse culori.

 

Crymed Pro ofera o gama de functii aditionale care ii imbunatatesc usurinta in utilizare, precum sistemul de control de la distanta prin smartphone si sistemul unic de prevenire a accidentelor ce ofera o siguranta imbunatatita clientilor.

CRIOFAN LA SAUNA DE FRIG

Dispozitivele pentru aerocrioterapie locala cryoair si Criofan sunt echipamente sigure si usor de utilizat in tratamentul cu frig la nivel local. Consumabilele utilizate sunt energia electrica sau azotul lichid.

In terapia cu frig aplicat local, un flux de aer rece dozat exact este aplicat pe piele cu ajutorul unui furtun flexibil. Astfel, zona afectata a corpului este privata de caldura. Prin pierderea locala de caldura, aerul rece amelioreaza durerea si reduce inflamatiile. Aplicarea locala a frigului are si un efect de scadere a tonusului muscular.

Dispozitivele noastre de terapie locala cu aer rece sunt utilizate in domeniul tratamentelor cosmetice, a celor cu laser, domeniul sportiv, pentru tratamentul bolilor reumatismale etc.

Este un echipament de ingrijire corporala compact care utilizeaza azotul lichid si energia electrica pentru obtinerea temperaturii de pana la -120°C sau -130°C. Criofan poate fi operat de orice persoana (nu este necesara pregatire medicala). Echipamentul poate veni in completarea procedurii de criosauna sau poate fi folosit in cazul in care aceasta nu este posibila.

TE-AI CONVINS?

Fa o rezervare!

× Scrie-ne pe WhatsApp